Sing-Along: Gospel With a Live Band- CD melléklettel
Termék kód: EMBAM999053
Gyártó: Music Sales
Fajta: ének-kórus kotta

82 pont

Bruttó ár:
5 440 Ft / db
Részletes adatok
A Cd-n zenekari kíséret is hallható
1.Something Inside) So Strong [Siffre, Labi]
2. Go Down Moses [Traditional]
3. His Eye Is on the Sparrow [Gabriel, Charles H.]
4. I Saw The Light [Williams, Hank]
5. Lean On Me [Withers, Bill]
6. Nobody Knows The Trouble I've Seen [Traditional]
7. Oh Happy Day [Hawkins, Edwin R.]
8. Take My Hand Precious Lord (Dorsey)
9. There Will Be Peace In The Valley For Me [Dorsey, Thomas A.]
10. Wade in the Water [Traditional]