6000 Kecskemét, Jókai u. 44.    info@ezenebolt.hu    06,76,329,096    H: Zárva, K-P: 9:30-17:30, SZ: 9:00-12:00, V: Zárva    Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft-tól!    Rugalmas garancia ügyintézés, akár 10 év garancia.

Pejtsik Árpád: Négy évszázad könnyű triói

Cikkszám: EMB13548
Pejtsik Árpád:  Négy évszázad könnyű triói
Pejtsik Árpád: Négy évszázad könnyű triói
Cikkszám: EMB13548
Rendelhető
6 900 Ft
  • Az alapfokú művészetoktatás tantervi programjában szereplő kiadvány.
  • .Vonós kamaraművek gyűjteménye, didaktikus felépítésű kiadvány. Azzá teszi a művek kiválasztásának módja, a kamarajáték fejlődése szerinti sorrendjük és a technikára vonatkozó tanácsok, javaslatok, noha hiányoznak belőle az iskolákra jellemző nem túl vonzó technikai gyakorlatok. Az egyes darabok nem támasztanak túlzott hangszertechnikai követelményeket, ugyanakkor magas zenei értéket képviselnek. A négy kötetben megjelenő sorozat első kötete a reneszánsztól a kora romantikáig terjedő 400 év könnyű kamarazenéjének keresztmetszetét adja, a második kötet pedig a barokk triószonáta minden fontos típusának elemző bemutatására és megtanítására vállalkozik. A harmadik és negyedik kötet tematikája a bécsi klasszikus trió, illetve a könnyű klasszikus vonósnégyes, ez utóbbit akár a vonósnégyes-játék előiskolájának is tekinthetjük.
  • A kiadvány 29 zenemű kamarakottáját tartalmazza, többek között Mozart, Corelli, Purcell, Monteverdi, Telemann műveiből.