6000 Kecskemét, Jókai u. 44.    info@ezenebolt.hu    06,76,329,096    H: Zárva, K-P: 9:30-17:30, SZ: 9:00-12:00, V: Zárva    Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft-tól!    Rugalmas garancia ügyintézés, akár 10 év garancia.

E-Zene Hangszerbolt [Kecskemét]

Üdvözlünk webshopunkban, az E-zene Hangszerbolt csapata nevében!
Boltunk fő profilja a Roland digitális zongorák, Ibanez gitárok, Fender gitárok, Fender squire gitárok és Boss termékek megismertetése, forgalmazása; de több nagy márka is megtalálható kínálatunkban. 

Miért érdemes tőlünk beszerezned hangszeredet?

  • Nem csak egy webshop vagyunk! Van önálló, fizikai üzletünk is, Kecskeméten, ahol 100 nm-en található meg teljes kínáltunk.
  • Vállaljuk nevünket és arcunkat, minket mindig megtalálsz. Ezért, ha bármilyen problémád lenne a nálunk vásárolt hangszereddel, a garanciális ügyeket könnyen, gyorsan el tudjuk intézni, akár helyben is!
  • Fiatalos lendületünk igazi szaktudással párosul. Mi nem csak áruljuk, hanem használjuk is a hangszereket! Ha bármilyen kérdésed akadna, keress minket bátran, akár személyesen is, és garantáltan hozzáértő, barátságos kiszolgálásban lesz részed!
  • Van tapasztalatunk: üzletünk már 2008 óta szolgálja ki a zenészek, zenélni vágyó fiatalok igényeit, illetve a zeneiskolákat.
  • A Roland zongorákat a legtöbb esetben kiszállítjuk és üzembe helyezzük a vevőink részére.

 

Megtalálsz minket Kecskeméten a Jókai u. 44. szám alatt: